Om Oss

Esalaw Esalaw

Eylem Şakir & Associates Law Firm

Talade språk: Turkiska, engelska, ryska och tyska

Eylem Şakir and Associates Law Firm är en ledande advokatbyrå med säte i Kyrenia, norra Cypern, med förmåga att bedriva verksamhet i andra länder genom ett nätverk av medarbetare över hela världen, som erbjuder snabba, högkvalitativa, flerspråkiga, skräddarsydda tjänster till sina klienter på ett effektivt och affärsmässigt sätt, och med sitt erfarna juristteam har en detaljerad förståelse för både nationell och internationell lagstiftning.
Vi står som en av de bästa advokatbyråerna som erbjuder tjänster till våra klienter genom att hitta flexibla juridiska lösningar som passar de ständigt föränderliga behoven hos våra klienter i deras internationella och inhemska verksamheter.
ESA Law Firm’s framgångar byggs ständigt upp av dess tydliga vision, strikt bibehållna värderingar och framför allt av vårt team. Som en följd av detta arbetar vi för en bred bas av privatkunder, företagskunder och utländska investerare både i norra Cypern och utomlands. Vi definierar oss själva som en fullservicebyrå med en enda kontaktpunkt som tillhandahåller praktiska, innovativa och kreativa lösningar.

Eylem Şakir

Senior grundande partner

Vårt mission

Att hjälpa våra lokala och internationella företagskunder och privatpersoner att uppnå sina affärsmässiga och finansiella mål genom att erbjuda högkvalitativa tjänster.

Varför arbeta med oss
* Vi arbetar konfidentiellt
* Vi har yrkeskunskaper och kvalifikationer
* Vi har erfarenheten
* Vi erbjuder ett personligt arbetssätt som är skräddarsytt för dina behov
* Vi har åtagit oss att tillhandahålla tjänster av hög kvalitet
* Vi tar vår skyldighet att följa lagstiftningen och våra rättsliga åtaganden på allvar

Esalaw

10 År av erfarenhet

350+

Framgångsrika fall

200+

Nöjd kund

88

Skiljedomar vunna

2

Kontor i landet

Vårt professionella juridiska team är alltid redo att ge dig den bästa lösningen!

Esalaw about 1

Vad vi erbjuder i Eylem Şakir and Associates Law Firm?

I Eylem Şakir and Associates Advokatbyrå erbjuder vi en heltäckande och komplett representation till alla som vill ansöka till Immovable Property Commission. Vårt företag är stolta över det professionella och effektiva förhållningssätt det har. Vi upprätthåller dessa tjänster av hög kvalitet från början av ansökningsprocessen till slutet.
Vårt företag har mycket effektiva och hjälpsamma medarbetare som tillhandahåller detaljerade fastighetsanalyser samt värderingar som är avgörande för framgångsrika ansökningar. Riktlinje om äktenskapsskillnad och äktenskapsmål.
Tjänster;
Family Office (skatt ~ tjänster)
Cyperns skatterättsliga och icke-domiska regler
Medborgarskap och uppehållstillstånd i syprus

Välkommen från grundare och managing partner

Jag skulle vilja hälsa dig varmt välkommen till ESA Law Firm och presentera våra tjänster.
ESA Law Firms huvudkontor är baserat i Kyrenia, norra Cypern och verkar i alla städer på Cypern med ett dynamiskt flerspråkigt, lokalt och internationellt erfaret team av advokater, advokater och advokater som tillhandahåller tjänster inom alla rättsområden med professionell kunskap om nationell och internationell rätt .
Efter att ha fått flera erfarenheter från de mest prestigefyllda advokatkontoren i norra Cypern, KPMG Cyprus (ett globalt nätverk av professionella företag som tillhandahåller revisions-, skatte- och rådgivningstjänster) och Europeiska kommissionen, bestämde jag mig för att etablera en ESA-advokatbyrå för att tillhandahålla tjänster till internationellt accepterade företag standarder och lägga till mervärde till innehållet i den juridiska tjänsten i norra Cypern genom att kombinera disciplin, kunskap och värderingar som erhållits genom dessa erfarenheter.
Vi är stolta över vårt lättillgängliga, kollegiala och teambaserade sätt att arbeta och stå som ett av de starkaste juridiska varumärkena på norra Cypern på internationell nivå. Detta uppnår vi genom praktiska och innovativa juridiska lösningar som hjälper våra kunder att lyckas. Vi sätter våra kunders intressen främst, ger praktiska råd, tror på teamets kraft och sist men inte minst strävar vi efter att vara lätta att arbeta med, jordnära och lättillgängliga.
På följande sidor kommer du att se våra olika metoder och mångsidiga specialiteter som gör att vi kan se positivt på framtiden och behålla vår ambition och passion för att gå vidare.
Vi kommer att fortsätta att hämta styrka från ditt stöd och förtroende, vilket uppmuntrar oss att ge dig våra bästa tjänster för dina juridiska frågor eller investeringar i norra Cypern.
Jag ser fram emot att tillhandahålla professionella tjänster till dig.

Esalaw about 2