Blog

Välkommen från stiftande partnern

Välkommen från stiftande partnern

  • Esalawfirm Esalaw Firm

Jag vill hälsa er varmt välkomna till ESA Law Firm och presentera våra tjänster.

ESA Law Firm har sitt huvudkontor i Kyrenia i norra Cypern och är verksam i alla städer på Cypern med ett dynamiskt, flerspråkigt, lokalt och internationellt kompetent team av advokater, biträdande jurister och juristassistenter som tillhandahåller tjänster inom alla rättsområden med professionell kunskap om nationell och internationell rätt.

Efter att ha fått flera erfarenheter från de mest prestigefyllda advokatbyråerna i norra Cypern, KPMG Cypern (ett globalt nätverk av professionella företag som tillhandahåller revisions-, skatte- och rådgivningstjänster) och Europeiska kommissionen, bestämde jag mig för att etablera ESA Law Firm för att tillhandahålla tjänster enligt internationellt accepterade affärsnormer, och för att skapa ett mervärde för de juridiska tjänsterna i norra Cypern genom att kombinera den disciplin, de kunskaper och de värderingar som förvärvats genom dessa erfarenheter.

Vi är stolta över vårt tillgängliga, trevliga och teambaserade arbetssätt och över att vara ett av de främsta juridiska varumärkena i norra Cypern på internationell nivå. Vi lyckas med detta genom praktiska och innovativa juridiska lösningar som hjälper våra klienter att vara framgångsrika. Vi sätter kundernas intressen i första rummet, ger praktiska råd, tror på lagets styrka och sist men inte minst strävar vi efter att vara lätta att arbeta med, jordnära och tillgängliga.

På de följande sidorna kan ni se våra olika metoder och vår mångsidiga specialisering som gör det möjligt för oss att se positivt på framtiden och behålla vår ambition och passion för att fortsätta framåt.

Vår styrka kommer att fortsätta att komma från ert stöd och ert förtroende, vilket stimulerar oss att göra vårt bästa för era juridiska frågor eller investeringar på norra Cypern.

Jag ser fram emot att erbjuda våra professionella tjänster till er.

Advokat Eylem Şakir