+90 533 8220569

boka tid

Eylem Şakir & Associates Law Firm

Framgången för advokatfirman Eylem Şakir & Associates är ständigt baserad på dess tydliga vision, noggrant upprätthållna värderingar och, framför allt, vårt utomeuropeiska team.

Köpa egendom i TRNC

Oavsett om du funderar på att köpa en privat eller kommersiell fastighet i norra Cypern, är vår prioritet att ge dig bästa möjliga service och att guida dig genom varje steg i processen.

RIKTLINJE

Allmänna guider och användbar information och vanliga frågor.

Eylem Şakir & Associates Law Firm

Advokatfirman Eylem Şakir Gesellschaft är en ledande advokatbyrå baserad i Kyrenia, norra Cypern, verksam i andra länder genom ett världsomspännande nätverk av anställda, som tillhandahåller sina kunder snabba, högkvalitativa, flerspråkiga och skräddarsydda tjänster i en effektiv affärs- orienterat sätt med en detaljerad förståelse av den nationella och internationella rätten med sitt erfarna juridiska team. Vi är en av de bästa advokatbyråerna som tillhandahåller tjänster till våra kunder genom att hitta flexibla juridiska lösningar som möter de ständigt föränderliga behoven hos våra kunder i deras internationella och nationella satsningar. Framgången för ESA-advokatbyrån bygger kontinuerligt på dess tydliga vision, de strikt odlade värderingarna och framför allt vårt team. Som ett resultat betjänar vi en bred bas av privata, företags- och utländska investerare både i norra Cypern och utomlands. Vi definierar oss själva som en fullserviceadvokatbyrå från en enda källa som erbjuder praktiska, innovativa och kreativa lösningar.

Läs mer

Varmt välkommen till ESA Law Firm

Jag vill välkomna dig till ESA-advokatbyrån och introducera dig för våra tjänster.
ESA-advokatbyrån har sitt huvudkontor i Kyrenia, norra Cypern och är verksam i alla städer på Cypern. Det dynamiska, flerspråkiga, lokalt och internationellt erfarna teamet av jurister, anställda och advokater tillhandahåller tjänster inom alla rättsområden med specialistkunskaper om nationell och internationell rätt.
Efter att ha fått flera erfarenheter från de mest prestigefyllda advokatbyråerna i norra Cypern, KPMG Cyprus (ett globalt nätverk av professionella företag som tillhandahåller redovisnings-, skatte- och rådgivningstjänster) och Europeiska kommissionen, bestämde jag mig för att starta en ESA-advokatbyrå för att tillhandahålla tjänster för internationellt erkända företag att tillhandahålla standarder och mervärde till innehållet i juridisk rådgivning i norra Cypern genom att kombinera disciplin, kunskap och värderingar som erhållits genom dessa erfarenheter.
Vi är stolta över vårt lättillgängliga, kollegiala och teambaserade sätt att arbeta och positionerar oss som ett av de starkaste juridiska varumärkena i norra Cypern på internationell nivå. Detta uppnår vi genom praktiska och innovativa juridiska lösningar som hjälper våra kunder att lyckas. Vi sätter våra kunders intressen främst, ger praktiska råd, tror på styrkan i teamet och sist men inte minst strävar vi efter att vara lättarbetade, jordnära och tillgängliga.
På de följande sidorna kommer du att se våra olika metoder och kompetensområden som gör att vi kan se positivt in i framtiden och behålla vår ambition och passion för vidareutveckling.
Vi kommer att fortsätta att hämta styrka från ditt stöd och förtroende när vi uppmuntrar oss att tillhandahålla vår bästa service för ditt juridiska problem eller investering i norra Cypern.
Jag ser fram emot att kunna erbjuda dig professionella tjänster.

Vänliga Hälsningar
Eylem Sakir

Läs mer

Eylem Şakir & Associates

Eylem Şakir & Associates Advokatbyrås framgångar byggs ständigt av dess tydliga vision, noggrant upprätthållna värderingar och framför allt vårt team och som en följd av detta betjänar vi en bred bas av privatkunder, företagskunder och utländska investerare både inom norra Cypern och utomlands

Boka en konsultation
KONTAKTA OSS ONLINE

SE ALL VÄGLEDNINGSINFO

 Skatter för fastighet

 Uppehållstillstånd

 Testamente i TRNC

 Arv & Skifte

 Att bilda ett företag

 Famagusta frizonKontakta oss nu

+90 533 8220569
ESALAW

Övningsområden

Arbete och sysselsättning

Bank och finans

Skatte- och tillgångsskydd

Försäkring

Europeiska unionen och mänskliga rättigheter

Köpa egendom i TRNC

Oavsett om du funderar på att förvärva en privat eller en kommersiell fast egendom i norra Cypern, är det vår byrås prioritet att ge dig bästa möjliga service och att se dig genom varje steg i processen.

Vi ser till att du blir väl omhändertagen av oss, vad som än kan dyka upp. Dessutom, när du köper fast egendom...

Andrey ve Larisa Taran -

Client

Jag fick kännedom om Esa Law Firm genom en rekommendation från vår fastighetsmäklare. Det är alltid lätt att hålla kontakt med arbetarna på kontoret för att få hjälp och råd med bästa kommunikation och rådgivningskvalitet. Jag rekommenderar denna firma på grund av bra pris och arbetets kvalitet. Jag kommer att rekommendera denna tjänst till våra vänner.

Anna Halvarsson -

Client

Jag har hört talas om Privileged Estates & Investments genom ett världsomspännande investeringsnätverk. Jag var mycket nöjd med servicen, som var snabb och hjälpsam. Den främsta anledningen till att jag rekommenderar verksamheten är den hjälpsamma personalen och jag har känt mig säker och i god tro när allt styrdes online trots att jag befann mig i mitt hemland.

Boris Hauptmannl -

Client

Jag har hört talas om Privileged Investment genom det projekt som de har arbetat med. Jag uppskattade tjänsten eftersom den var snabb och perfekt. De anställda lägger mycket tid och omsorg på kundernas behov. Det finns en utmärkt vägledning med fastighetstjänsterna.

Stefan Neümüller -

Client

Jag vill gärna komma i kontakt med den hövliga tjänsten som jag hade en mycket bra kommunikation, förtroende och stöd när jag köpte min fastighet på norra Cypern. Det var en mycket enkel process för mig att köpa en fastighet i norra Cypern och med hjälp av tjänsten. Utan denna service och detta stöd hade det inte varit möjligt för mig att investera i norra Cypern.