VÅRT LAG

EYLEM ŞAKIR

Eylem Şakir – Grundare och verkställande partner, advokat

Eylem Şakir är en av företagets grundare och verkställande partner.

Hon har tagit examen från Eastern Mediterranean University, Law School (Cypern) 2001, fick sin masterexamen i europeisk rätt från University of Nottingham (Storbritannien) 2002 och hade en LLB Graduate degree från University of London (Storbritannien).

Efter att ha avslutat sin utbildning på en av de ledande advokatbyråerna i norra Cypern blev hon 2003 invald i TRNC:s advokatsamfund. Sedan dess har hon arbetat som juridisk rådgivare och advokat på Cypern och i Europa. 2003 deltog hon i en utbildning vid Europeiska kommissionen i Bryssel, 2004-2006 arbetade hon på ett av världens ledande företag (ett globalt nätverk av professionella företag som tillhandahåller revisions-, skatte- och rådgivningstjänster), KPMG, i Nicosia (Republiken Cypern) och 2006-2012 arbetade Eylem på en av de ansedda advokatbyråerna i Kyrenia i norra Cypern.

Efter sina erfarenheter som har nämnts ovan bestämde hon sig i februari 2012 för att starta sin egen firma med ambitionen att skapa den ledande innovativa advokatbyrån i norra Cypern.

De huvudsakliga verksamhetsområdena är överlåtelser, egendom och byggande, samarbets- och handelsfrågor, tvister, avtal, företag, bank- och finansfrågor, arvskifte, förvaltningsfrågor, familjefrågor, försäkringar, beskattning, skatteplanering, dubbelbeskattningsavtal, internationella investeringsfonder, immateriella rättigheter, varumärken, telekom och e-handel. Eylem Şakir har stor erfarenhet av turkisk lagstiftning, EU-lagstiftning och det brittiska rättssystemet.

Språk: Turkiska och engelska (båda flytande), franska och grekiska, tyska (grundläggande).

Esalaw

AYTEN G. BIRKAYA

Advokat

Ayten G. Birkaya är född i London, Storbritannien, och tog sin LLB-examen med hedersbetyg från Girne American University.

LATIFE ERIM

Kundansvarig

Latife Erim föddes i Kyrenia/TRNC den 5 september 1983. Hennes modersmål är turkiska men hon talar också flytande engelska.

TATIANA ZILBERSHNIR

Juridisk assistent

Tatiana är född i Moskva och tog sin examen i ELT med hedersbetyg från Eastern Mediterranean University (EMU).

MARTINE -

Klient

Kära Eylem-fonder fick måndag. Kan inte tacka dig nog för den enkla och effektiva försäljningen av lägenheten som jag trodde skulle bli svårt utan att komma till TRNC. Tack för din tid och vägledning.

ANYA MAREL -

Klient

Eylem gjorde ett exceptionellt arbete för mig. Hon var extremt professionell, kunnig, flitig och viktigast av allt, ärlig. Hon åstadkom vad ingen annan advokat kunde göra och höll mig involverad i varje steg i processen. Hon svarade väldigt snabbt på alla frågor jag hade och var alltid hjälpsam. Jag rekommenderar starkt Eylem för alla som letar efter en advokat. Hon är den absolut bästa på Cypern.